За нас

Bohosi е една мечта, която дълго време изчакваше своето материализиране. Официално началото бе поставено на 11.06.2020 година. Визията на бранда е повлияна от досега ни с  културата и градския уличен стил на обличане в топлите страни, където хората са широкоскроени, усмихнати и се наслаждават на живота.

Ние сме с твърдото убеждение за етично и природосъобразно производство, затова и всички дрехи, пещемали и аксесоари без изключение са завършени на ръка, а внимателно и грижливо подбраните материали за тях са от естествени платове като органичен памук, лен, вискоза и коприна. 

Мечтаем чрез продуктите си да ви подарим и частица от философията ни за бохо начин на живот. Според нас да живееш бохо означава да бъдеш свободен да изразиш възгледите си и никога да не изневеряваш на себе си, независимо от заобикалящия те свят и неговите разбирания. Ние вярваме, че дрехите, които носим трябва да отразават нас самите, затова не ги приемаме като част от модно движение или тенденция, а като инструмент, с който да разгърнеш креативността си без страх и предразсъдъци. Това е красотата на бохо мисленето – няма правила, време и ограничения. Всички ние сме деца на Луната и всичко е днес и сега!